Foglalj Online - DiamondCare
 • 1136 Budapest Hegedűs Gyula u. 24
 • H-V 9.00 - 20.00

ENDOTIGHT FESZESÍTÉS ÉS CELLULIT KEZELÉS

ENDOTIGHT FESZESÍTÉS ÉS CELLULIT KEZELÉS

endotight-budapest-1536x1024
budapest endotight cellulit

DiamondCare Alakformáló Stúdió

ENDOTIGHT FESZESÍTÉS ÉS CELLULIT KEZELÉS

A legújabb arc- és testfeszesítő eljárás a piacon! Gyertek próbáljátok ki!

A forradalmian új módszer képes leküzdeni a narancsbőrt, helyreállítani a zsírlerakódásokat és fiatalítja és megemelni az arcszerkezetet. Orvostanilag javítja a nyirok- és vérkeringést így jelentős élettani javulást eredményez. 

 

Kiemelkedően eredményes:

 • Cellulit kezelésre
 • Alakformálásra
 • Fenék liftingre
 • Arcfiatalításra, emelésre
 • Nyak formázásra, fiatalításra

 

Az ENDOTIGHT KEZELÉSRŐL

100% SIKER- SIMA, FESZES BŐR MINDENHOL

Az EndoTight Body Arc- és testfeszesítő, cellulitkezelő gép egy innovatív kompressziós mikrovibrációs rendszert használó technológia melynek kezelőfeje 55 szilikon gömbből álló görgő található. Ezeken keresztül a gép alacsony frekvenciájú mechanikai rezgéseket generál, amelyek a cellulitisz fő okaira hatnak: a nyiroködémára, a folyadékok felhalmozódására, a zsírsejtek raktározódására és a köztük lévő méreganyagokra. Egész testen elvégezhető, a lábfejtől a nyakig, a homloktól a hasig, a fenéken át egészen a karokig.

 • Nem fájdalmas, nem jár semmilyen sebészeti beavatkozással
 • Tartós méretcsökkenés várható
 • Nem kell érzéstelenítés

DiamondCare Alakformáló Stúdió

EREDMÉNYEK

 • Feszesíti a szöveteket és tonizálja az izmokat
 • Eltünteti a cellulitot – kisimítja a narancsbőrt
 • Javítja a nyirok- és vénáskeringést
 • Mechanikus nyirokelvezetést végez az egész testen
 • Zsírcsökkentő hatású
 • Fiatalító hatással van az arc és a nyakszövetekre

 

5 pozitív hatás egy kezelésben 

 • Javítja az izomszövet oxigén ellátását és megszünteti az izom fájdalmat
 • Eltávolítja a bőrszövetben lerakódott méreganyagokat
 • Javítja a keringést és hidratálja a szöveteket
 • Kiváló alakformáló és kisimítja a ráncokat
 • Tonizálja az izmokat és feszesíti a szöveteket

A kezelés olyan rezgést és nyomást hoz létre, amely egyfajta értorna hatását fejti ki, egyúttal elvezeti a szövetben lerakódott fölösleges vizet és elraktározódott méreganyagokat. A szövetek átmasszírozásával eltávolítható a narancsbőr, javítja a mikrokeringést, megszünteti a fájdalmas izomgyulladást emellett tonizálja az izmokat. Mindazonáltal a vendégnek egy rendkívül kellemes extra SPA élményt is ad.

Mire alkalmazható az ENDOTIGHT eljárás?

Alakformálásra

A non-invazív kezelés sebészeti beavatkozás nélkül képes átalakítani a test azon részeit, ahol lokalizált, nehezen eltávolítható zsírszövetek találhatók, mint például a karok, a combok vagy a derék. Alkalmazható kavitációs vagy lézeres zsírbontás után is, a feltört zsírsejtek elvezetésére és a szövetek anyagcseréjének fokozására, feszesítésre.

Narancsbőr eltávolításra

A narancsbőr 10-ből 9 nő testét érinti, látványos és súlyos önbizalomhiányt eredményez. A narancsbőr legfőbb oka a rossz vér- és nyirokkeringés, mely a szövetek folyadékvisszatartását és a zsírsejtek közötti méreganyagok lerakódását okozza. Az EndoTight Body teljes testkezelés kifejezetten a narancsbőr okaira hat, kisimítja a szöveteket ezáltal látványosan csökkenti a narancsbőrt.

Nehéz láb érzés, vizesedés, ödéma megszüntetésére

A rossz nyirok- és vérkeringés nehéz, ödémás lábakat eredményez. A vizesedés miatt sok testrész vastagabbnak tűnik, az anyagcsere leassul. A kompressziós mikrovibrációs EndoTight Body teljes test kezelés újra aktiválja a keringést és mélyen stimulálja a nyirokrendszert, így megszünteti a vizesedést, vékonyabbá teszi a karokat, bokát, térdet, combokat, hasat és aktiválja a nyirok-és vérkeringést. Egészségessé és széppé is tesz ez az egyedülálló orvostechnológiai eljárás.

Bőrfeszesítésre

Az öregedés és más külső tényezők hatására a bőr meglazul, veszít rugalmasságából. Nőknél leginkább a fenék, comb és a kar területein jelentkezik ez a probléma. A kompressziós mikrovibrációt kifejezetten a laza szövetek feszesítésére tervezték, melynek hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét. A kollagén termelés gyorsul, a szövetek oxigén ellátása növekszik, a kötőszövet erősödik.

Izom-regenerációra

Az EndoTight Body microvibrációs hullámai képesek behatolni az izomba, és közvetlenül ott kifejteni hatásukat. Javítja az izomszövetek oxigénellátását amely lehetővé teszi a gyulladt szövetek csökkentését, mind a rehabilitációban, mind a sportgyógyászatban jelentős eredményeket értek el ezzel az eljárással. Erősíti és stimulálja az izomrostok térfogatát, így az izomzat tónusosabbá válik.

Arc  és nyak feszesítésre

Az EndoTight közvetlenül a rugalmasságát vesztett bőrre hat, fokozza az érrendszeri működést, ami serkenti a kollagén és elasztin termelődést illetve a szövetek oxigénellátását, ezáltal a bőr megemelkedig, hidratáltabb és feszesebb lesz. Képes megemelni és tonizálni az arc izmait, hogy eltüntesse a ráncokat és elkerülje a szövet újbóli megereszkedését.

 

DiamondCare Alakformáló Stúdió

Ultrahangos Kavitáció Árlista

30perc/kezelés

1 alkalom………………8.000 Ft
6 alkalom………… 45.000 Ft
12 alkalom…………80.000 Ft

Testkezelő bérleteink 3 hónapig érvényesek, másra nem átruházható. Testkezelő bérlet hosszabítása: 8000 Ft/hó

INGYENES
KONZULTÁCIÓ
Foglalj ingyenes konzultációt! A személyre szabott alakformáló programjainkkal az eredmény garantált!
INGYENES KONZULTÁCIÓ FOGLALÁSA