Foglalj Online - DiamondCare
  • 1136 Budapest Hegedűs Gyula u. 24
  • H-V 9.00 - 20.00

HIEMT – Elektromágneses Alakformálás

HIEMT – Elektromágneses Alakformálás

IMG_7712-800x400
unnamed (6)
  • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
  • Törzs izmainak erősítésére
  • Petyhüdt kar feszesítésére
  • Fenékemelésre
  • Combizmok erősítésére, comb térfogat-csökkentésére
  • Szétnyílt hasizom kezelésére

DIAMOND CARE ALAKFORMÁLÓ STÚDIÓ

HIEMT Elektromágneses Izomstimuláció

A vadonatúj technológiával a HIEMT géppel nagyon látványos szupergyors izom-tömegnövelést, és zsírcsökkenést lehet elérni rövid időn belül! 1 kezelés alatt 20-30 ezer magas intenzitású elektromágneses impulzus éri a kezelendő területet ami megegyezik az izmok összehúzódásainak számával, így megfelel például 20.000 guggolás vagy felülés gyakorlat elvégzésével!

HI-SCULPT PRO ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÓ GÉP 4 KEZELŐFEJJEL LEHETŐVÉ TESZI AKÁR 2 TESTRÉSZ EDZÉSÉT EGY IDŐBEN, 30 PERC SORÁN!

A HIEMT  technológia és készülék a 2019-es megjelenése óta rengeteg nemzetközi díjat nyert el a testkezelő eljárások között, amivel a legrövidebb idő alatt lehet elérni látványos és tartós eredményt.

FDA MINŐSÍTÉSSEL RENDELKEZŐ EREDMÉNYES ÉS BIZTONSÁGOS, BIZONYÍTOTT TECHNOLÓGIA.

3 IN 1 HATÁS: 
IZOMTÖMEGNÖVEKEDÉS
+ ZSÍRSZÖVETCSÖKKENÉS
+ ANYAGCSERE GYORSULÁS

 

Az eljárás hivatalos neve hiemt, azaz high intensity focused electromagnetic technology vagy field – magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A hiemt által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény miatt erős lipolízisz indul be, melynek hatására nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel. A túl magas szabad zsírsav koncentráció miatt pedig a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, tartalmuk kiürül (beindul az apoptózis, vagyis programozott sejthalál), a normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből.

A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul.

 

A HIEMT ELJÁRÁS FOLYAMATA:

A hiemt eljárást 2017 óta tesztelik alakformálásra, így biztosak lehetünk abban, hogy egy biztonságos és eredményes kezelésről van szó.

A magas intenzitású és frekvenciájú mágneses vibráció 8 cm mélyen hat az izomszövetekre, kontrakciót és elernyedést váltogatva, mely extrém tréninget eredményez.

A tréning előidézi:

Az izom hiperpláziát,
A kollagén rostok növekedését,
A myofibrillumok (harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegysége) növekedését,
Így növekszik az izom rostok mérete és tömege.
A nagyerejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe – csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max. 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. Az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést.

30 percen át tartó behatás megfelel 35-40.000 izom-műveletnek, ami kb. 20.000 felülés 30 perc alatt.

Az agyunk normál esetben nem engedne meg ekkora terhelést, azaz a hiemt által előidézett izommunka extrém behatásnak felel meg.

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy, mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test.

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára).

Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat.

A zsírsejtek apoptózison mennek át, azaz sejthalál következik be.

Pontos klinikai számadatok bizonyítják a hiemt kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását. Tehát: a zsírszövet is csökken!

HIEMT TESTKEZELÉS

Erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk!

Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere is gyorsul. A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt.

Zsófia Gy.

Szülés utáni szétnyílt hasfal/hasizom

SZÉTNYÍLT HASIZOM KEZELÉSE

A HIEMT kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a HIEMT lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már négy kezelés után is rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén. Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

DIAMONDCARE ALAKFORMÁLÓ STÚDIÓ

HOGYAN MŰKÖDIK A HIEMT TECHNOLÓGIA?

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt. Jól hangzik igaz?

Az izomrostok száma születéskor meghatározott, így az edzések hatására a rostok száma nem nő, csupán a meglévők vastagodnak és formásodnak. A gép által nyújtott extrém impulzus lehetővé teszi, hogy az izomrostok sokkal nagyobb terhelésnek legyenek kitéve, mint egy általános edzés során, melyre a szervezet úgy reagál, hogy erősebb és nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet miatt több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!
Látványosan feszesebb, tónusosabb testet eredményez mindössze már az első kezelés után!
Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Ennek a nagy erőkihatásnak köszönhetően azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, hiszen soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára. Ez sokként éri a zsírsejteket , nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően zsírszövet is csökken!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Világszerte növekszik az elégedett ügyfelek száma, hisz a gép gyors eredményt produkál, mely látványos izomépülést eredményez.

DiamondCare Alakformáló Stúdió

HIEMT ELEKTROMÁGNESES IZOMSTIMULÁCIÓ ÁRLISTA

Izomépítés-Fogyasztás-Feszesítés-Szétnyílt hasizom kezelés-Fenék emelés

Aktuális akcióinkról az árlista oldalunkon tudsz tájékozódni. Kövess minket Facebookon és Instagrammon Flash akcióinkkal akár 40% extra kedvezményhez is juthatsz.

INGYENES
KONZULTÁCIÓ
Foglalj ingyenes konzultációt! A személyre szabott alakformáló programjainkkal az eredmény garantált!
INGYENES KONZULTÁCIÓ FOGLALÁSA